20 Oktober: Oktoberfest met Udo Alpfenkreuzer

Op 20 oktober is het Oktoberfest bij Eetcafé Het Witte Paard! Het is Dinner & Dance dus je kunt lekker uit eten en daarna groot feest. Te gast is de niet onbekende Udo Alpfenkreuzer met een geweldig repertoire aan meezingbare Oktoberfest-hits!

Een compleet arrangement met 3 gangen-diner en toegangskaart kost slechts €27,50. Losse kaarten voor de feestavond (v.a. 21:00) zijn €5,-. Prost!

Over Udo Alpfenkreuzer

Nederlandse artiesten wisten al jaren de weg naar Duitsland moeiteloos te vinden, maar inmiddels volgt een enkeling de omgekeerde route. Eén van hen is Udo Alpfenkreuzer.

Deze olijke Oosterbuur zingt die Sterne vom Himmel, das behang von die Mauer und die Veters aus die Schuhe. Enkel de allergrootste Duitstalige hits komen voorbij. Udo doet moeiteloos alle taalbarrières verdwijnen, want eenieder kan gegarandeerd meezingen met Schlagers als ‘Rosamunde’, ‘Du’, ‘Fiesta Mexicana’ en ‘Ein Festival der Liebe’.

Een ster van internationale allure, volgens sommige Oosterburen. Udo Alpfenkreuzer was al te zien op vele Oktoberfeesten, waaronder die van Nijmegen, Vught en Waalwijk, maar ook op festivals als Paaspop, de Zwarte Cross, Back at Sea, Solar, WiSH Outdoor en Lakedance.

Bekijk beelden van Udo hier:

 

Reageren op dit bericht is niet (meer) mogelijk.