Over Ons

Eetcafé het Witte Paard is gelegen in Oostwold, tussen Leek en Groningen en op slechts vijf minuten vanaf de snelweg A7.

Oostwold is een op een oog rustig dorp waar het toch bruist van leven door vele verenigingen, vrijwilligers en activiteiten die de mensen in het dorp samen organiseren.  Het ligt in de streek het Westerkwartier. De landelijke regio kenmerkt zich door mooie fietsroutes, watertjes en een karakteristiek coulisselandschap.

Bekende trekpleisters (naast ons eetcafé natuurlijk!) zijn Landgoed Nienoord in Leek, met een familiepark, miniatuur spoorbaan, zwemkasteel en rijtuigmuseum. In het naburige Midwolde staat een beroemde 12e eeuwse kerk en ook het prachtige Leekstermeer bevindt zich op enkele minuten fietsen vanaf Oostwold.

Ons dorp Oostwold bevindt zich op 10 autominuten vanaf de stad Groningen en wie op fiets vertrekt vanaf de Grote Markt, staat al binnen 25 minuten bij ons eetcafé voor de deur.

Recreanten, passanten en mensen uit de wijde omtrek weten ons dan ook al jaren te vinden voor een drankje op het terras, een goed maar betaalbaar diner of om iets lekkers van het afhaalmenu mee te nemen naar huis.

Het restaurant

Ons restaurant is knus maar toch ruim van opzet waardoor gasten bij wijze van spreken niet bij elkaar op schoot zitten. We hebben een café-deel met stamtafel en bar, een restaurant cq. evenementen-deel en een zaal die geëigend is voor vergaderingen, lunches en dergelijke. Zo zijn we van alle markten thuis.

Twee terrassen en een speelweide!

We hebben twee terrassen, aan de voorzijde en aan de achterzijde. Aan de voorkant heb je mooi zich op het voorbijgaande verkeer en aan de achterkant is een heerlijk rustig terras met een afgesloten speelweide voor de kinderen.

Parkeren

Parkeren kan op onze eigen ruime parkeerplaats aan de zijkant.